Ga naar hoofdinhoud

Wij zoeken medewerkers Sorteer & Verkoop

VACATURE

 Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste:   “Medewerker kringloop Sorteer & verkoop ”

Binnen Kringloop Centrum Utrecht, de ARM vinden diverse kringloopactiviteiten plaats. De sorteerafdeling speelt een belangrijke rol om onze winkels de kunnen bevoorraden.  Het betreft werkzaamheden zoals sorteren van kleding, boeken en huisraad of helpen in één van onze kringloopwinkels. Zowel op onze grote sorteerafdeling van kleding en huisraad, als in onze winkels hebben wij werkplekken beschikbaar, voor zowel vrijwilligers als voor betaald werk.

Het sorteren vindt plaats op dinsdag t/m zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur (halve dagen zijn ook mogelijk) waarbij je onderdeel bent van het sorteerteam. In de winkels gaat het om, als verkoop medewerker klanten helpen, de winkel bevoorraden, inrichten en netjes houden. Wij hebben een grote winkel in Hoograven maar ook diverse kleinere winkels op de Oudegracht in de binnenstad. De winkeltijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur op dinsdag t/m zaterdag.

Heb jij zin om ons team te komen versterken? mail of bel ons dan.

Het betreft in 1e instantie een dienstverband voor bepaalde tijd van 21 of 28 uur per week.  De werkdagen kunnen vallen op dinsdag t/m zaterdag. In overleg zijn minder of meer uren mogelijk. Voor meer informatie en mogelijkheden vraag in de winkels. De arbeidsvoorwaarden zijn conform het Handboek Arbeidsvoorwaarden van de brancheorganisatie voor kringloopbedrijven Nederland. Ben je geïnteresseerd?  Sollicitatie graag per email: arm@kringloopcentrumutrecht.nl  Informatie: 030-2893649.

Back To Top