skip to Main Content

Kringloopwarenhuis, locatie Hoograven

Met 3500 m2 aan winkeloppervlakte en nog eens 2500 m2 aan magazijnen en werkplaatsen is onze vestiging in Hoograven met recht een ‘Kringloop Warenhuis’ te noemen. Makkelijk te bereiken en met ruime (gratis) parkeergelegenheid. Alles wat u nodig hebt vindt u hier onder één dak. Door het grote en uitgebreide assortiment is het eigenlijk onmogelijk dat u niet iets van uw gading kunt vinden. Variërend van boeken, kleding, sieraden tot bedden, kinderfietsen, wastafels en elektrische apparatuur.

Lees meer

Bouwmarkt, locatie Hoograven

De vestiging in Hoograven beschikt ook over een bouwmarkt. In de bouwmarkt kunt u bijna alles vinden wat u ook in een gewone bouwmarkt tegen zou kunnen komen.

Lees meer

Kringloopwinkelstraat Oudegracht

Uniek gelegen in de oude binnenstad, het mooiste stukje van Utrecht, vindt u onze verschillende speciaal-winkels aan de Oudegracht.
Zowel op straatniveau als in de diverse werfkelders kunt u lekker rond te snuffelen op zoek naar leuke gebruikte spullen.

Winkelen bij de kringloop is voor veel klanten meer dan een hobby.
Het hergebruiken van bestaande materialen, het zogenaamde ‘pimpen’ en het bezig zijn met Vintage is erg trendy op dit moment.
En waar kun je nu beter terecht voor de echte ‘Vintage’ dan in de kringloop!

Lees meer

Alternatieve Tuin- en brocantemarkt “De A.R.M. zaligheid” Gesloten!

De A.R.M. zaligheid is één van de dagbestedingsprojecten van het zorghuis Klein Armelisweerd. De markt wordt gerund door bewoners van het zorghuis. De opbrengst komt dan ook geheel ten goede aan het zorghuis.

U kunt er terecht voor leuke tweedehandsartikelen voor in en rondom de tuin. Zoals brocante, curiosa, , prullaria, kampeerbenodigdheden, tenten, tegels, composttonnen, etc., maar ook voor een lekker kopje koffie en zelfgebakken appeltaart.

De markt is te bezoeken op de Koningsweg 358 in Utrecht op de hoek Laan van Maarschalkerweerd direct op het kruispunt in de bocht. De ingang is te bereiken via het parkeerterrein van de hockey- en sportvereniging Kampong.

Lees meer

 

 

Webshop-Online goederen aanbod

Pagina…>>>

Back To Top