skip to Main Content

Naast regulier werk biedt de ARM werkplekken voor deelnemers met een arbeidsregeling of via een re-integratietraject. Ook voor vrijwilligers die werkzaamheden willen verrichten in de diverse werkplaatsen, zoals het opknappen van meubels, het repareren van fietsen, het testen van elektronica en witgoed of willen assisteren in één van de winkels hebben wij werkplekken beschikbaar.

Solliciteren

Een open sollicitatie kun je per mail versturen naar: arm@kringloopcentrumutrecht.nl
of per post naar ons correspondentieadres:
Kringloop Centrum Utrecht, de ARM,  Verlengde Hoogravenseweg 63, 3525 BB Utrecht.

Hierbij kun je aangeven naar welke werkzaamheden je interesse uitgaat en voor hoeveel uur per week je beschikbaar bent.
Meer informatie over soorten werkzaamheden kun je vinden
onder de knoppen hierboven.

Vacature

Wij zijn per 1 maart 2020 op zoek naar een enthousiaste:    “Medewerker Kringloop Logistiek & Transport”

Binnen Kringloop Centrum Utrecht, de ARM vinden diverse kringloopactiviteiten plaats. De logistiek & transport speelt hierbij een belangrijke rol. De medewerker Logistiek heeft als taak om diverse logistieke bewegingen in het bedrijf uit te voeren of daarbij te assisteren zoals intern en extern transport, bevoorrading, transport klaar maken van wagens en verzorgen van de grove sortering van goederen op soort en verkoopbaarheid.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en sterke duizendpoot met een positieve instelling die het leuk vindt om collega’s te ondersteunen en te assisteren. Vanwege de fysieke belasting die dit werk met zich mee brengt, dient er sprake te zijn van een goede, lichamelijke gezondheid. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs (bij voorkeur BE).

Het betreft in 1e instantie een dienstverband voor bepaalde tijd voor 38 uur per week. De werkdagen zijn dinsdag t/m zaterdag. In overleg zijn minder uren mogelijk. Voor meer informatie en mogelijkheden vraag in de winkels. De arbeidsvoorwaarden zijn conform het Handboek Arbeidsvoorwaarden van de brancheorganisatie voor kringloopbedrijven Nederland.

Ben je geïnteresseerd?  Sollicitatie graag per email: arm@kringloopcentrumutrecht.nl  Informatie: 030-2893649.

Vrijwilligerswerk

we hebben leuke werkzaamheden beschikbaar voor vrijwilligers, stagiaires of
re-ïntegratie kandidaten.
Ben je enthousiast en geïnteresseerd? Neem dan contact op via arm@kringloopcentrumutrecht.nl of bel 030-2893649.

Back To Top