Ga naar hoofdinhoud

Vacature Logistiek medewerker

Wij zijn per 1 maart 2020 op zoek naar een enthousiaste:    “Medewerker Kringloop Logistiek & Transport”

Binnen Kringloop Centrum Utrecht, de ARM vinden diverse kringloopactiviteiten plaats. De logistiek & transport speelt hierbij een belangrijke rol. De medewerker Logistiek heeft als taak om diverse logistieke bewegingen in het bedrijf uit te voeren of daarbij te assisteren zoals intern en extern transport, bevoorrading, transport klaar maken van wagens en verzorgen van de grove sortering van goederen op soort en verkoopbaarheid.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en sterke duizendpoot met een positieve instelling die het leuk vindt om collega’s te ondersteunen en te assisteren. Vanwege de fysieke belasting die dit werk met zich mee brengt, dient er sprake te zijn van een goede, lichamelijke gezondheid. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs (bij voorkeur BE).

Het betreft in 1e instantie een dienstverband voor bepaalde tijd voor 38 uur per week. De werkdagen zijn dinsdag t/m zaterdag. In overleg zijn minder uren mogelijk. Voor meer informatie en mogelijkheden vraag in de winkels. De arbeidsvoorwaarden zijn conform het Handboek Arbeidsvoorwaarden van de brancheorganisatie voor kringloopbedrijven Nederland.

Ben je geïnteresseerd?  Sollicitatie graag per email: arm@kringloopcentrumutrecht.nl  Informatie: 030-2893649.

Back To Top