skip to Main Content

Kringloopwarenhuis, locatie Hoograven

Met 3500 m2 aan winkeloppervlakte en nog eens 2500 m2 aan magazijnen en werkplaatsen is onze vestiging in Hoograven met recht een ‘Kringloop Warenhuis’ te noemen. Makkelijk te bereiken en met ruime (gratis) parkeergelegenheid. Alles wat u nodig hebt vindt u hier onder één dak. Door het grote en uitgebreide assortiment is het eigenlijk onmogelijk dat u niet iets van uw gading kunt vinden. Variërend van boeken, kleding, sieraden tot bedden, kinderfietsen, wastafels en elektrische apparatuur.

                             

Uniek karakter

Onze kringloopwinkels onderscheiden zich door het unieke van het assortiment.
U kunt daardoor uw inrichting geheel individueel en naar eigen smaak samenstellen met of zonder inachtneming van trends. Juist dat aparte tafeltje, kastje of curiosa is te vinden in de kringloopwinkel. Met enige creativiteit kunt u er helemaal uw eigen unieke en hippe kastje van maken!
Veel kopers hebben de weg naar de kringloopwinkel gevonden als bijzonder snuffelparadijs. Kringloopwinkels hebben, naast het ‘bijzondere’ en ’unieke’ aanbod een goede prijs- kwaliteitsverhouding, waardoor wij ook de mensen die weinig te besteden hebben van dienst kunnen zijn.

“Waarom een nieuw kastje kopen, als u er één kunt kopen met een levensverhaal?”

 

               

Bouwmarkt
De vestiging in Hoograven beschikt ook over een bouwmarkt. In de bouwmarkt kunt u bijna alles vinden wat u ook in een gewone bouwmarkt tegen zou kunnen komen.
Let op! Deze afdeling is vanaf 1 mei elders in de winkel ondergebracht..

Openingstijden:

Winkel Verlengde Hoogravenseweg

 

Algemene VERKOOPVOORWAARDEN

Back To Top