Ga naar hoofdinhoud

Uniek fotoboek De ARM

Wij zijn enorm vereerd en vinden het bijzonder en mooi hoe Daniëlle het “hart” van de ARM heeft weten te raken en in beeld te brengen.
En dat geheel op haar eigen initiatief en vanuit haar kijk op onze mooie organisatie.
Zelfs wij kijken met nieuwe ogen naar het werk en de mensen waarvoor wij ons met hart en ziel inzetten.
Wij zullen haar ondersteunen waar mogelijk om haar boek te kunnen drukken.

Daniëlle Moelker
Een uniek en waardevol fotoboek, vormgegeven door fotoboek ontwerper SYB. Help jij haar ook om het boek te laten drukken?
Crowdfunding…..

 

 

 

Het fotoboek: voorkant en achterkant (In de video en op deze foto’s zie je beelden van de boekdummy, een proefdruk van het uiteindelijke boek).

DE FOTOGRAAF | Oog voor mensen
Mensen zijn zo bijzonder en interessant!

Mijn naam is Daniëlle Moelker, ik woon in Utrecht en ik ben fotograaf. Ik portretteer vooral gewone mensen die niet doorsnee zijn. Soms zie je dat aan de buitenkant, soms pas als je een kijkje neemt in hun leven. Ik voel het als een voorrecht dat mensen mij durven laten te zien wat hen drijft.

Eerder maakte ik fotoseries over mensen die gepassioneerd een hobby beoefenen, en over mensen die hun vrije tijd opofferen om als vrijwilliger in de dierenopvang te werken. Mijn nieuwste project gaat over de Utrechtse kringlooporganisatie De ARM. Daar krijgen al meer dan 40 jaar mensen en spullen kans op een nieuw leven.

De medewerkers van De ARM voelen zich hier duidelijk welkom en thuis. Ook de trots op hun werk zie je terug in mijn foto’s. Het schijnt door hun huid, glanst in hun ogen en spreekt uit hun houding.

Dwalend door mijn foto’s vol spullen ontdek je de mensen waar het mij om draait. Mensen die butsen en krassen hebben opgedaan in hun leven, net zoals de dingen die ze opknappen en verkopen. Hun historie doet niets af aan hun waarde maar draagt juist bij aan hun karakter. Ze mogen er zijn en gezien worden! Dat is wat ik met mijn fotoboek wil uitdragen.

Meer Informatie… Instagram Daniëlle  En Voordekunst.nl

 

Back To Top