Ga naar hoofdinhoud

Kringloop de ARM viert 40 Jarig Jubileum

De ARM bestaat 40 jaar en eindelijk kunnen we dat dit jaar vieren!  Na een super gezellige jubileum-dag met onze medewerkers onder elkaar op 24 mei j.l.,  willen we nu met jullie het feestje vieren en wel op vrijdagavond 30 september en zaterdag 1 oktober  a.s.  op de Nationale Kringloopdag.

Op vrijdagavond 30 september organiseren wij een extra koopavond met een MODESHOW” gelopen door onze medewerkers in Hoograven. Dat wordt genieten?!

Op zaterdag 1 oktober, tevens Nationale Kringloopdag, zijn er diverse activiteiten en kortingsacties, waaronder de fotobooth met WINactie op de Oudegracht en een Kledingmarkt voor en door klanten in Hoograven.

Heb je familie, buren of vrienden die hun eigen spulletjes willen verkopen op onze markt of ben je zelf geïnteresseerd, dan kan dat. Er zijn nog kraampjes beschikbaar. Voor aanmelding zie website of instagram

We blijken muzikale collega’s te hebben die zowel op vrijdagavond als op zaterdag voor een muzikale omlijsting zullen zorgen waarbij je ondertussen kunt genieten van lekkere hapjes.

Wij hopen jullie te mogen ontmoeten om met ons dit feestje te vieren.

Bij deze ontvangen jullie het volledige programma:

   

Aanmelden Kledingsmarkt……

 

Back To Top